Te gek om los te lopen – Vogelenzang

Guus heeft zich netjes gedragen en gewoon lekker de nacht door geslapen. Even na tien uur kwamen Luke en Danique weer om het stokje weer over te nemen. Annet en ik konden toen gaan wandelen. We wilden een van de “te gek om los te lopen” routes doen. Haarlem hadden we al gedaan en Vogelenzang is ook nog in de buurt. Vanaf de kerk ging het richting Bennebroek, waar er nog even wat gedronken hebben om goed te beginnen. “De wachtkamer” had heerlijke taartjes 🙂 Van daar richting de geestgronden, de psychiatrische inrichting hier. Vanaf daar ging het veder richting landgoed Leyduin waar we wilden lunchen, maar dat bleek erg moeizaam. Veel lege tafeltjes, maar allemaal kennelijk gereserveerd voor verschillende tijdstippen en weinig personeel dat je te hulp kwam, dus hebben we besloten door te lopen naar de AWD om bij de Oase te kijken. Daar was de sfeer en stuk beter en hebben we leker een uitsmijter gegeten. Iets Iets te vol ging de wandeling verder door het waterwingebied naar de uitgang bij Panneland. Daar vandaan ging het weer verder richting het kerkpad en het laatste stukje naar de auto. Terug in Hillegom verder weinig spannends meer gedaan. Ik was nog op tijd om de F1 van Oostenrijk te bekijken. Ik was net wakker na die van Frankrijk (gaap), dus had ik er niet veel fiducie in. Ondanks de tweede startplek van Max. Na de start, waarbij hij al direct terugviel naar de zevende plaats, was die hoop ook al redelijk vervlogen. Het bleek toch nog een leuke race te worden, want Max zelf had het nog niet opgegeven en wist zich in de race terug te vechten naar plek twee. Twee ronden voor het einde, wist hij dan ook de Ferrari op nummer een in te halen en stond hij toch nog op het hoogste bankje op het podium! Het kan verkeren. Het avondeten hebben we maar met een soepje afgedaan en de rest van de avond een beetje aangerommeld. Beetje voorbereidingen voor de werkweek gedaan.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.