Kaartjes…

Ondanks dat ik met de leenauto liever zo min mogelijk reed, ben ik toch maar naar Houten gegaan. Ik zou mijn nieuwe laptop kunnen halen. Ik moet dan wel direct de oude inleveren en dat is niet echt handig gezien de cursus. Ik kreeg nog een flink stuk vertraging mee door een nogal flink ongeluk dat gebeurd was op de A2 waardoor 4 banen afgesloten waren. Op mijn werk, de maandelijkse wachtwoord wijziging ingezet. Daar ging vervolgens iets fout. Mijn laptop klapperde aldoor tussen het ethernet en de WiFi heen en weer, wat kennelijk veroorzaakte dat verschillende delen van het netwerk verschillende wachtwoorden van mij kenden. Dat had weer tot gevolg dat ik geen kant meer op kon. Nog met mijn oude wachtwoord, nog het nieuwe… Vervolgens besloot mijn laptop dat ik het te vaak geprobeerd had en sloot zichzelf op in de bitlocker. Die code had ik thuis liggen, dus na de lunch maar weer naar huis om daar die laptop te ontgrendelen. Vervolgens werkte de wachtwoorden nog steeds niet en heb ik de service desk maar gebeld. Die verwees me naar een wachtwoord herstel link, die ik met een andere apparaat kon doen, maar dat lukte ook niet, omdat je slechts een maar per vierentwintig uur je wachtwoord mag veranderen… Zucht… Weer gebeld en nu naar een echt persoon doorgeklikt… Daar moest ik het hele verhaal van voor naar achter nog eens vertellen, waarna hij uiteindelijk maar een incident aanmaakt voor weer een andere afdeling. Ik moest een mailtje sturen naar een wachtwoord afdeling en die zouden dan zorgen dat het allemaal in orde kwam. Nadat ik dat allemaal gedaan had, was het afwachten… Inmiddels was ik er ook achter gekomen dat ik nog naar de tandarts mocht :(, dus nog even snel naar mams. Na een bakkie koffie, snel naar Joy (leuk naam voor een tandarts trouwens) en met een afspraak voor het vullen van een gaatje weer snel naar huis voor de cursusavond. Vanwege de problemen met mijn account, kon ik vanavond alleen maar meekijken en luisteren via mijn eigen laptop. Ik kon niets doen, omdat ik mijn werklaptop niet eens op kon starten. Ondertussen wel een mailtje gevonden met een nieuwe wachtwoord, dus dat probleem was halverwege de avond ook opgelost. Als laatste nog kaarten voor de Dutch GPF1 van volgend jaar aangevraagd. Kijken of we daar volgend jaar naar toe kunnen.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.