Software lijstjes

Vannacht redelijk geslapen. Door de open balkondeur en de plafond-sikorsky was het dragelijk gebleven. In actie komen was wel een beetje lastig, maar ik had gelukkig geen haast. Ik kon vanmorgen mijn auto ophalen bij de garage. Ik had afgesproken om om acht uur voor de deur te liggen met de leenauto. Die eerst nog even volgegooid en toen naar de garage. Mijn auto stond nog netjes binnen. En na het voldoen van de rekening en het inleveren van de leenauto, kon ik weer op pad. Het zijn wel heel verschillende auto’s 🙂 Maar ik was al weer snel een de koppeling, rem en met name de gas-reactie gewend. Die leenauto begon na het indrukken van het gaspedaal eerst even na te denken wat dat ook alweer betekende, om vervolgens heel voorzichtig aan de motor te vragen of die iets sneller wilde gaan draaien. Mijn auto spuit, dank zij de extra chip, meteen van honk 🙂 Omdat ik vandaag weer naar Apeldoorn moest, ben ik maar meteen doorgereden, hoewel ik bij voorkeur niet meer met de auto die kant op ga. Maar om nu eerst een station op te zoeken en dan met het OV te gaan werd een beetje heel omslachtig. In Apeldoorn weer aan het werk. Daar bleek een collega ook een nieuwe KPN pas gekregen te hebben waarmee hij opeens de computerzalen niet meer op kon. Hij was inmiddels zo ver dat hij alle rechten opnieuw aan moest vragen.  Ik heb het probleem eerst maar eens voorgelegd aan de helpdesk en die wisten mij te vertellen dat ze bij de beveiliging mijn nieuwe pas aan mijn naam konden koppelen… We zouden het zien. In de ochtend verder het werkoverleg en de sprint-start gehad en in de pauze weer even naar de Dekamarkt gelopen voor een paar heerlijke broodjes. Op de terugweg meteen even langs de beveiliging om mijn nieuwe pas te koppelen. Toen ik de vraag gesteld had, brak de paniek een beetje uit daar 🙂 Maar met zijn collega kwamen ze er uit en kon ik mijn vingerafdruk aan mijn nieuwe pas koppelen en de zaal op! De rechten die aan mijn naam hingen, bleven intact. Toen weer verder met het uitzoeken waarom niet alles doet wat wij willen. Tijdens dat onderzoek met Emiel, ging steeds minder het doen 🙂 Er veranderd dus wel iets, maar het gaat niet de goede kant op. Toen werd het weer tijd om richting het Westen te gaan. De auto bij het Lorentzplein geparkeerd en de bus naar Schiphol genomen. Daar een rondje Pokemons gedaan en iets gegeten. Toen weer terug naar het dorp. Ik wilde bij de AH nog wat kleine boodschappen meenemen, maar die bleek twee dagen dicht wegens verbouwing. De Lidl had niet wat ik nodig had, dus nog even naar de Vomar gereden. Daar ook niet alles kunnen vinden, maar genoeg om de dagen door te komen. Thuis alles weer opgeruimd en lekker aan gaan rommelen. Oude werk laptop klaar maken voor inleveren. Ik heb nog een verzoek gedaan bij de “Workspace Asset Board” of ik de oude laptop nog een poosje naast de nieuwe mag gebruiken om zeker te weten dat ik altijd een werkend systeem heb, maar daar heb ik nog geen antwoord van, dus dat zal wel niet mogen… Dus… Lijstjes maken met geïnstalleerde meuk. En natuurlijk… Wasjes draaien!!!

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.