Cirque des Dunes

Vanmorgen werd ik wreed wakker gemaakt omdat Colin toch ging D-en-D-en. Dus snel in de actie en hem naar Hoofddorp gebracht. Annet was ondertussen op pad om een ontwerp te laten maken voor een kast in de gang. Tegen de middag wilden we nog van wandelen, maar toen weer net omweg waren bleek Colin toch om half twee al klaar te zijn. Daar was even een misverstand over ontstaan. Dus zijn we maar even naar hoofddorp gereden om hem weer op te halen. Terug in Hillegom hebben weg maar verder aangerommeld tot Marina kwam om met z’n allen naar Noordwijk te gaan. Dat zijn weer lekker wezen eten bij een Italiaan. Na het eten zijn we langs de boulevard gelopen en gekeken bij optredens van het Cirque des Dunes. Diverse kleine circus achtige optredens. De bekende jongleur. En slangedame. En acrobate aan een grote hijskraan. En paar steltlopende dino vogels. En een groep trampoline springers. Die laatsten waren eigenlijk het leukst. Na alles gezien te hebben, zijn we weer naar Hillegom terug gegaan.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.