Leuk vooruitzicht!

Vanmorgen maar weer eens richting Houten voor de verandering… Na de uitjes, verplichte figuren en andere zaken, kon ik toch nog een dagje op mijn eigen werkplek zitten zo voor mijn vakantie. Een nadrukkelijk piepje in de auto, herinnerde me nog even dat ik nodig moest tanken, dus dat heb ik ook nog maar even gedaan. Anders zou het wel een heel kort ritje gaan worden 🙂 Annet was inmiddels ook al naar haar werk afgereisd. Het was weer lekker rustig op 2B. Kennelijk is woensdag één van de rustige dagen… Inbellen als altijd. Besproken dat ik tussendoor eerst maar zou gaan zorgen dat we de noodzakelijke nieuwe certificaten voor onze wikiserver zou aanvragen. Dat is een proces op zich en als dat al loopt, kan ik het na mijn vakantie misschien in één keer afronden. Vervolgens weer gegraven naar een oplossing voor ons slepende sudo-probleempje. Ondertussen gaan we ook nog een bestaande machine klonen om, weer na mijn vakantie, te gaan testen of we daar tegen hetzelfde probleem aanlopen. Daar kon ik mijn werkdag wel weer mee vullen 🙁 Only Friends was aan de zomerstop begonnen, dus ik had geen haast om ergens te komen. Na mijn werk wilde ik eerst maar eens wat inkopen gedaan vast voor de vakantie. Zorgen dat we wat drinken en te snoepen hebben onderweg. En in het weekend dan de meer bederfelijke dingen nog kopen. Dat plan liep echter vast in alle files onderweg. Ik had iets te lang doorgewerkt om voor de drukte te zijn. Dus moet ik dat maar een andere keer gaan doen. Om verder het woord vakantie nog maar eens laten vallen… Tussen de bedrijven door, vast wat bekeken voor ons dagje Lyon. Dat zeeaquarium (b)lijkt een redelijk omvangrijk ding te zijn met een bak die meerdere etages hoog is! Dat lijkt me een verplicht figuur! En om het nog eenvoudiger te maken, ligt dat aquarium bij een van de haltes van de hop-on-hop-of toer… Toeval??? Alleen nog even uitzoeken hoe we het eenvoudigst bij die bus komen… Wel even een broodje döner gegeten. Er was weer 🙂 Thuis de boel aangesloten om morgen een dagje thuis te werken. Straks komt Colin weer en dan blijft die verder bij met tot Monique in Spanje ons af komt wisselen.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.