Laatste werkdag

Vanmorgen begon de laatste werkdag. Colin moest nog even naar school om zijn rapport op te halen en horen dat hij over was naar het vijfde leerjaar. In het ochtendgebed aangegeven dat ik vanmiddag vast vrij nam als er geen al te grote ellende uitbrak. Ik ben sowieso nog tot maandagochtend stand-by. Dus dat laatste werkdag is een beetje relatief. Echt vrij ben ik nog lang niet. Tussendoor ook nog even de eerste “Armored Mewtwo”  raid meegedaan. Beide account zijn er een rijker en ook Colin had hem te pakken. Thuis weer snel aan het werk. Met de twee incidenten van gisterenavond, kon ik weer vaststellen dat ik nog steeds geen smsjes van nummer 4004 ontvang 🙁 Wel lekker rustig, maar niet echt handig in de stand-by. De vorige keer was het een hele speurtocht om bij de goede persoon te komen. Nu meteen de servicedesk maar geprobeerd… Fout! Dus maar weer in de oude documentatie gedoken om het oude spoor op te zoeken. Deze keer mocht ik een mailtje sturen… “And Now We Wait”. Verder wat zaken uitgezocht en gekeken of ik niets “uit mijn handen” ga laten vallen en tegen de pauze, maar afgelogd. Colin nog even zijn haar laten wassen, zodat die weer een lekker zomerse coup kan gaan halen bij Cor en zelf even een pakje opgehaald. Ik verwachtte niets meer dus dat werd een verrassing. Met een klein doosje weer op weg naar huis, ondertussen bestuderend wat het zou kunnen zijn. Bleek het niet voor mij te zijn… Maar voor een andere Hofman die op nummer 66 woonde… Meteen omgekeerd en het weer ingeleverd. Na nog wat zoeken kwam mijn envelop dan te voorschijn. Het bleek een nieuwe creditcard te zijn. Mijn huidige staat op het punt te verlopen en dit was de vervanging. Na die nog even geactiveerd te hebben en ook mijn nieuwe sim kaart in mijn telefoon geprakt te hebben, zijn we naar Cor gegaan om Colin zijn haardos te laten temmen. Toe hij gefatsoeneerd was, zijn we nog even langs Chananja gereden om haar te helpen met het afvoeren van het oude aquarium. Ze heeft het opgegeven om daar nog iets mee te bereiken. Toen die bak leeg en weg was ben ik nog even met Colin naar Zandvoort gereden voor een portie vis. Voldaan en met een extra portie voor mams, weer terug naar huis. Al snel werd het tijd om naar haar toe te gaan. De kibbeling viel in goede aarde en wij hebben lekker tosti’s gegeten. Omdat we zo laat onze visjes naar binnen hadden gewerkt, hadden we niet echt veel honger. Na het eten moest ik al weer rap naar huis om me klaar te maken voor een avondje Krav Maga. Lekker anderhalf uur fysiek geweld! Heerlijk los gaan. Die stootkussens voelen geen pijn! Afgesleten, maar relaxter dan voorheen weer naar huis gestrompeld en nu lekker gaan douchen en nog even bankhangen.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.