Alvast inpakken

Vanmorgen een beetje uitgeslapen. Niet al te lang, want dat lukte toch niet. Colin lag nog in bed toen ik vast boodschappen ging doen. Nu dan de spullen voor de vakantie halen. Met voldoende proviand voor de heenreis, weer naar huis gegaan. En toen alles sorteren, classificeren en in de goede tas inpakken. Ondertussen was de wasdroger ook klaar en kon ik daar nog een voorraadje kleding van Colin uit opruimen, zodat hij in de vakantie ook genoeg had om uit te kiezen. Tegen lunchtijd samen naar Meerzicht voor een, voorlopig laatste, pannenkoek. Die smaakte lekker. Het weer was vandaag echter niet echt lekker. Het was nog geen moment droog geweest. Tijdens het inpakken iedere keer weer iets gevonden dat ook nog mee moest en al snel werd het toch een flinke hoeveelheid bagage. Maar we rijden met z’n tweeën, dus dat geeft logistiek niet zo’n problemen. Ruimte zat! Het stressniveau in mij, bleef lekker hoog 🙁 Zal er nooit aan wennen, En nu zit ik ook nog in een stand-by week waar ik vaak last van heb. Zit me af te vragen wanneer ik die kan gaan declareren. Dat kan pas na maandagochtend acht uur, maar dan hoop ik een stukje op weg te zijn! Nu dus inpakken… Dan straks naar Hillegom… Nog een weekendje bij Annet en ook de Beerendonk dag meemaken op zondag. En pas dan… wegwezen…

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.