The day before the day before

Vanmorgen Colin weer naar Hoofddorp gebracht voor een dagje D&D. Deze keer naar Storm. Maar die woont vlak bij Sem, dus dat is niet al te ingewikkeld. Terug in Hillegom nog even het dorp in. Annet had nog wat nodig en wist nog wat kledingwinkels met uitverkoop voor mij… Een korte broek, shirtje en een jack rijker nog even wat gegeten bij Boter, Kaas en Olijven en weer op huis aan. Aan het einde van de middag Colin weer opgehaald en lekker pannenkoeken gegeten. Annet had gebakken. Na het eten nog even met zijn zessen in de Mazda naar de Langevelderslag voor een ijsje. Het eerste plan om naar Noordwijk te gaan hebben we onderweg maar gewijzigd. Het was niet echt lekker comfortabel achter in de auto. Na het ijsje weer terug en lekker bijtijds naar bed.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.