Beerendonk dag

Vandaag weer rustig verder met voorbereiden. Nog even langs huis in wat vergeten spullen alsnog op te hangen. Geen drama’s, maar als je toch de tijd hebt… Ik moest ten allen nog boodschappen doen voor onderweg. Dus eerst broodjes en beleg gehaald. Toen de ontbrekende spullen en tot slot nog even langs mams om gedag te zeggen. Terug in Hillegom eerst maar kaartjes geregeld voor het aquarium in Lyon en voor de bus tour. Dat heb ik nu gewoon qrc’s voor, dus straks geen rijen en zo. Vervolgens de auto ingepakt. Fiets achterop. Tas van Annet ingepast en de elektronica aangesloten. Verloopjes voor usb zijn hard nodig tegenwoordig. Ook vast het adres van het hotel in de navigatie gezet. Toen werd het tijd voor de Beerendonk dag. Alle broers, zus, neven en nichten waren uitgenodigd. Een jaar na het overlijden van oma, werd ze nog even herdacht. Er was weer een flink lopend buffet en iedereen kwam voldaan “van tafel”. De rest van de avond even de boel weer opruimen en gepoogd een beetje bijtijds naar bed te gaan. Morgen ga ik rijden!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.