Opbouwen

Op zich goed geslapen, maar wel onrustig. Vanmorgen weer de bekende “ik ga NU naar huis”-stress 🙁 Blind doorgegaan met dingen doen die gedaan moesten worden. Toen Colin wakker was, zijn we boodschappen gaan doen. In ieder geval gezorgd dat we konden ontbijten, genoeg water hadden en wat meer dingen om de dag door te komen. Terug op de camping lekker ontbeten. Vervolgens verder gegaan met het inrichten van de plek. In je eentje is dat toch lastiger, hoewel Colin volwaardig meehielp, maar nadenken of wat en waar kan hij niet zo. Maar goed, koelkastje staat, koelbox er naast, keukentje daar weer naast, Colin zijn tent staat. Straks nog even even een pomp scoren om zijn luchtmatras op te pompen. De rest van de spullen heeft nog niet een plek, maar dat komt ook wel. Straks gaat Colin zijn bed spul naar zijn tent kan kan de set van Annet op zijn plek voor als ze komt. Die ligt dan ook niet meer “ergens” in de weg… Vanavond gaan we nog makkelijk eten bij de pizza per meter. Kijken of ik morgen genoeg ben bijgekomen om het “normale” leven op te pakken. Na de pizza, nog even naar dino’s voor een ijsje. Toen via de hoofdstraat weer terug naar de camping. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.