Zwembad

Uitgeslapen. Colin was zelfs eerder op. Die vroeg zich op een gegeven moment af of ik nog uit bed zou komen. En eerlijk gezegd… Maar er was werk te verzetten. Even snel geducht en ontbijt gehaald. Na het ontbijt bleek er geen afwasmiddel te zijn. Mmm dan maar later afwassen. Snel even de kastjes uitgesopt en ingedeeld. De sporttassen konden nu ook opgeborgen worden. Nog wat boodschappen gedaan voor broodjes warm vlees vanavond en ons opmaken voor het zwembad, Yeah! Het water was nog best koud zo aan het begin van de zomer. Dus het ondiepe maar opgezocht, dat is meestal iets warmer. Zo ook hier. Na een uurtje plonzen, op weg naar de kant en de caravan zagen we Bruno liggen. Die was gisteren aangekomen. Ze blijven een dag langer dan wij (in de zin van ik, want Colin blijft nog veeeel langer). Terug bij de caravan nog even de zijflappen vastgespijkerd aan de grond. De wind komt af en toe best op en dan waait het zo door. Samen met Colin het eten gemaakt. Broodje warm vlees is niet zo heel ingewikkeld 🙂 Samen lekker gegeten en daarna nog een rondje Pokéstops draaien. Jawel, ook hier 🙂 Onderweg nog een busje WD40 gekocht om de SSK koppeling mee in te spuiten. Die begint een beetje vast te zitten door het zeer beperkte gebruik. Met het verplaatsen ging hij eerst heel slecht op de auto en later heel slecht er weer af. Die kop kan nu even lekker inweken. Morgen maar eens overal aan wrikken. Toen nog een nieuwe firmware op de alfa r36 gezet. Die zag geen wifi netwerken via de usb antenne? De firmware was ook wel erg oud en het was een vervangend kastje, dus… Na wat reboots kreeg ik opeens een lijstje met Riembau wifi’s! Even de gene opgezocht die wel wel deed en eureka! De router werkt. Nu kunnen we dus mat alle apparaten genieten van de goede antenne. Hasta manana!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.