Poookéééémonnnn

Vandaag nog later mijn bed uitgekropen. Weer zelfs na Colin 🙂 We zullen het wel nodig hebben, want ik heb steeds minder het gevoel dat het niet goed is 🙂 Na het initiële bezoek aan het toilet gebouw, eerst maar weer eens voor ontbijt gezorgd. Hoewel dat nu meer op lunch begon te lijken. Na wat opruimen en andere noodzakelijke zaken, maar weer naar het zwembad 🙂 Het lijkt wel vakantie! Niets moet, alles mag! Nadat we daar weer uitgeweekt waren, weer terug naar de caravan. De plannen voor het avondeten mislukten een beetje vanwege het gebrek aan zin om veel te doen 🙁 We houden een terras avondje. De geplande spaghetti had voorbereidingen nodig in de zin van “boodschappen”… En om het bij de bar te halen… Dan net zo goed even daar zitten en iets anders eten. Colin wilde nog een rondje fietsen op zijn eigen houtje… Prima! Ik vermaakte me wel. Hij ging op zoek naar Pokémon kaarten voor Tezz en Chananja. Ondanks dat het neppers waren, wilden ze ze toch wel hebben vanwege het Spaanse tintje 🙂 Ondertussen kon ik vast lekker uitpluizen hoe de terugreis ging lopen. TERUGREIS? NU? Yep 🙁 Vanwege de vakantieperiode leek het me handig vast wat hotels vast te leggen op de route die we wilden gaan afleggen. Deze keer niet in een keer terug, maar via nog wat bijzondere locaties. Ik was net klaar toen Colin weer terug kwam. Met pakjes kaarten! De dames zullen blij zijn! De vraag was wel meteen of ik de tutorial van “Magic The Gathering – Arena” al doorgewerkt had. Dat wil hij graag met mij gaan spelen… Op het terras weer lekker gegeten. Colin biefstuk met pepersaus en ik het menu met een hamburgertje, ei, bacon en friet. Terug bij de caravan nog gedwongen naar uitleg over MTG geluisterd en toen mijn laptop weer terug geclaimd. Zometeen kijken naar de eerste maanlanding vijftig jaar geleden. En dan weer tukkie doen denk ik. Hasta mañana.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.