Shiny Mudkip… Ook hier…

En wat werd het vandaag voor dag… Uitslapen weer 🙂 Dan het ochtendritueel: douchen, ontbijt halen en dat als lunch opeten 🙂 Daarna een beetje aanrommelen en vervolgens naar het zwembad… Van te voren nog even spullen gekocht om vanavond pannenkoeken te bakken en toen lekker gedobberd. Na het dobberen, zijn we nog even Platja in gegaan voor de Pokemon community day. Er waren shiny mudkips te vangen. Waar de spelers in Badhoevedorp in de app de ene vangst na de andere wisten te melden moesten wij het met een magere twee stuks doen. Die ene die ik had, heb ik nog met mijn hoofdaccount geruild, zodat ik daar de meeste leuke dingen op heb. Terug op de camping dan de pannenkoeken gebakken en lekker opgepeuzeld. Na de afwas was Colin zijn computer eindelijk zo ver dat hij weer Magic The Gathering kon spelen, waarmee ik mijn beloofde deelname in kon lossen. Dat leidde uiteraard weer tot de bekende discussies dat ik er niets van begreep en vreselijk dom bezig was. Het schijnt moeilijk te begrijpen dat iemand die net met iets begint niet de zelfde inzichten en ervaring heeft als iemand die er al tijden mee bezig is. Waarbij de eerste zich er nog eens matig voor interesseert terwijl het voor de andere een soort religie is… We zijn daar echter redelijk goed uit gekomen en al snel veegde ik Colin, met gelijkwaardige kaarten, van tafel 🙂 Waarop hij maar weer vals ging spelen en zijn betere setjes kaarten in ging zetten. Ondertussen gooide de befaamde RIEMBAU WIFI regelmatig roet in het eten door er willekeurig mee op te houden… Na een laatste potje met meer netwerk uitvallen dan echte aanvallen, zijn we er mee gestopt. Inmiddels was het wel weer bedtijd geworden, dus nog even snel douchen om een beetje fris in bed te gaan en knorren maar.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.