La Fusta

Het begint te wennen… Uitslapen, douchen, ontbijt halen. Helaas waren de croissants overal op ?!?!? Soort globale boycot of zo??? Dus maar met alleen baguettes terug en de sinaasappelsap uiteraard 🙂  Na het ontbijt moest Colin nog van alles doen aan zijn WarFrames of zo. Prima. Ik ben lekker voor de tent uitgezakt in een stoel met mijn boeken er bij. ‘s Middags nog lekker gedobberd in het zwembad en toen weer gaan douchen voor het avondeten. Samen op pad naar Lloret de Mar om ons bij Helga te melden. Hoewel Helga al tijden niet meer in het restaurant gezien is. De dagelijkse gang van zaken is al tijden door hun zoon op zich genomen. We werden weer hartelijk ontvangen, want ondanks de enkele bezoekjes per jaar zijn we bekend. De samenstelling van het gezelschap leid nog wel af en toe tot verwarring, gezien de vraag “jullie tweeën?”. Het is dan ook ieder keer wel anders. We hebben het voorgerecht maar overgeslagen deze keer. Colin had sowieso geen trek en de uiensoep was van de kaart gehaald!!! Dus meteen de schnitzels besteld! Die kwamen al snel en we konden aanvallen. Het begint een hee opgave te worden om ze weg te werken,maar het lukte weer! Colin nog wat ijsreepjes toe en ik een café solo. Daarna nog een rondje Door Lloret de Mar gelopen om te “genieten” van de “gezellige” drukte. Het wordt me al snel te veel merk ik. Maar goed, wel de Middellandse Zee gezien en even de inmiddels vrijgelaten Pikachu‘s met strooien hoed gevangen en weer naar de auto. Onderweg terug genoten van het uitzicht op de bergen waar de zon achter aan het ondergaan was. Geen zon meer, maar wel een hele mooie rode gloed. Nu lekker op de camping uitbuiken en Spotify om mijn laptop proberen te zetten om een Zomer 2019 playlist te maken. ¡Hasta Mañana!

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.