Brr, inpakken maar :)

Vandaag weer een dag als heb ander 🙂 Uitslapen, opstaan, douchen, ontbijt halen, enzovoorts. Ook bereikte me het slechte nieuws dat ik geen F1 kaarten toebedeeld had gekregen? Uit mailtjes had ik anders begrepen maar dat zoek ik nog uit. Verder bleken de anderen waarvan ik wist dat ze ingeschreven hadden ook geen kaarten te krijgen. Alles het natuurlijk weer naar de grote organisaties. Na het zwembad nog wel een rondje dorp gedaan om de nieuwe Pokéstops te zoeken, maar helaas. Team Rocket laat zich hier nog niet zien 🙁 Vanwege het flinke diner gisteren, hebben we vandaag niet veel trek een doen we het lekker met broodjes gebakken ei. Ondertussen zie ik op de weer site dat het in Nederland nu zelfs warmer is als hier! Nog een dagje en dan kan ik Annet op Girona ophalen 🙂 morgenavond zijn we compleet.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.