Transvertragia…

Skip naar de middag 🙂 De rest is bekend 🙂 Lekker een weekje ongegeneerd niets doen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. In de middag eerst nog even wat boodschappen gedaan en daarna weer naar het zwembad. Daar zag Colin nog wat oude bekenden: Appo, Cindy en Indira. Die wagen met aangekomen en gingen even plonzen tussen het opzetten van de boel. Terug bij de tent blijkt het er op Schiphol een probleem te zijn waardoor de vliegtuigen niet kunnen taken… Precies nu he… Vooralsnog staat de vlucht van Annet nog steeds groen. Via de Schiphol app en notificatie aangezet om op de hoogte te blijven… Eenmaal bij Friends aangeland weer hartelijk ontvangen door Claudia. Beiden gekozen voor de sateh 🙂 Die was weer erg lekker! Ondertussen schoof de vlucht van Annet van “Op tijd” naar “Vertraagd”. Ok, zolang het niet “geannuleerd” is, hebben we nog hoop. Twee gate wijzigingen later wisten we nog steeds niet veel. Annet en haar mede passagiers mochten wel door de beveiliging richting de gates, dus dat was wel positief denk ik. Na het eten zijn we nog even naar Dino’s gegaan voor een ijsje en via een treuzelroute weer naar de auto. Het originele plan ging toch al niet meer op… Dus terug naar de camping en afwachten maar. Een paar zenuwslopende kwartiertjes later, kwam het bericht dat ze aan boord mochten. Dat gaf we een beetje de doorslag naar succes. Dat zouden ze niet gaan doen als ze toch al weten niet te vliegen. Even de definitieve vertrektijd afwachten en het ophaal plan daarop aanpassen.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.