Guess who’s back, back again…

Vanmorgen voor het eerst bijtijds opgestaan. Ontbijt gehaald. Deze keer de croissants maar bij de Aldi gehaald, want de Lidl had ze wederom niet. Na het ontbijt zijn we Annet in gaan checken en hebben we voor haar een fiets gehuurd. Deze zou in de middag bij de camping afgeleverd worden. Verder lekker bij het zwembad gezeten tot het tijd was de fiets op te halen. Betalen bleek alleen met cash te kunnen, dus ben ik nog even snel naar de pin automaat gefietst. De man wachtte rustig op mijn terugkomst. Met de fiets terug naar de caravan en ons klaar maken voor het eten. We hadden bedacht om naar de pizza per meter te gaan. Samen op de fiets die kant op. Na de pizza nog een volgende stop bij Dino’s voor een ijsje. Ook nog een rondje dorp voor wat Pokémon en een nieuwe zonnebril. Langs de Mediterranee nog even een selfie, waarbij de puber het een beetje zat was 🙂 Daarna weer terug naar de fietsen en de camping. Fijne dag. En Als ik nog terugdenk aan de hoeveelheid geannuleerde vluchten rondom die van Annet… Ik geloof niet in al te rare dingen, maar ergens heeft iemand zijn best gedaan voor ons!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.