Als sterren fonkelend …

Vanmorgen bijtijds opgestaan om naar de markt te gaan. Ik wilde de Spaanse hit cd 2019 kopen. Helaas was de kraam nergens te vinden 🙁 Wel één lege plek op de markt waar de kraam inderdaad wel gestaan had kunnen hebben… Helaas. Wel aardbeien, een bloemkooltje en meer eten meegenomen. Op de terugweg nog even bij de Lidl de broodjes meegenomen en weer naar de camping. De gehuurde fiets van Annet was niet echt helemaal super. Het is natuurlijk nooit je eigen fiets, maar ze had het gevoel op een kinderfiets te zitten. Alles stond op zijn hoogste stand en volgens mij zat daar het probleem ook niet. Als ze met har vingers het stuur vasthield zat ze beter. Op de camping dus met de inbus sleutels aan de gang gegaan om de stuurstang omhoog te knikken en het stuur zelf weer in zijn goede houding te draaien. Ook meteen de bandjes nog even opgepompt. Die is weer klaar voor verder gebruik. Het was inmiddels drukkend warm en niemand had echt animo om heel actief te worden 🙁 Annet verkaste naar het zwembad om nog enige verkoeling te hebben. Colin had zich weer teruggetrokken in de caravan met de ventilator voor zijn neus en ik bleef voor de caravan zitten lezen. Later nog wel even ook naar het zwembad gegaan voor de gezelligheid en wat verkoeling. Toen de aardappelen geschild en de bloemkool ontleed. Ook de Skottel maar uit de bak gehaald, want aan de twee pitjes hadden we niet genoeg. Op de Skottel de kipfiletjes in de kruidenvellen gebakken en lekker gegeten. De voorspellingen voor morgen zijn slecht! Het schijnt behoorlijk te gaan regenen! Nu heb ik het nooit zo op met voorspellingen, maar het is toch handig om enigszins voorbereid te zijn. Het idee is om eerst naar Besalú te gaan, daar even rond te kijken en iets te eten en dan op de terugweg bij de prehistorische grotten van Serinyà te gaan kijken. Dan hebben we wel een leuk dagje met voor ieder wat wils… Hoop ik…

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.