Baggerweer…

Vanmorgen wat misverstanden over de geplande acties. Toch in de auto gestapt om richting Besalu te gaan. Het zou gaan regenen 🙁 Helaas deed het dat overal. Even voor Besalu lag nog een prehistorische grot die er eerst maar zouden bezoeken. Helaas bleek die gesloten voor renovatie, dus maar doorgereden. Bij Besalu regende het inmiddels zo hard en constant dat we het maar niet aangedurfd hebben en onverrichter zaken zijn weer weet richting platja gegaan. Een tussenstop bij Banyoles bleek ook niet echt aanlokkelijk dus dus werd het toch maar de camping. Daar was het nat 🙁 Ook in de caravan. We hadden de dakluiken niet dicht gedaan. Dus dd natte zooi er uit gehaald en droge spullen gezocht. Alleen het opleg matrasje moeten we even iets voor verzinnen. Gelukkig zijn het er twee. Met Colin nog even naar het zwembad gegaan om in de regen te zwemmen. Voor het eten stelde Annet voor om er op uit te gaan en Friends leek haar wel iets. Dus op het fietsje gestapt en naar de boulevard. Het was zaterdag, dus druk…. We moesten zelfs al wachten op een tafeltje, maar dat heb je al snel. Toen we zaten begon het ook al snel te regenen… Gelukkig (z)aten we droog. In de verte verdween Palamos langzaam van de horizon en hield het ook op met zachtjes regenen… Toch ook maar een toetje nemen om E tijd en beetje te rekken 🙂 En dat lukte! Palamos was weer verschenen en het was gestopt met regenen. Snel weer op de fiets terug naar de camping. Annet ging meteen even douchen en toen ze terug was begin het weer te plenzen… Onder de voortent dan maar qwixx en qwirkle gespeeld tot het bedtijd was. Morgen lijkt het mooi weer voor Barcelona te zijn. Truste!

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.