Stabiel lekker weer.

Dagje rustig aan? De boodschappen nu maar met de auto gedaan. Het was weer tijd voor nieuwe water voorraad en de cola was ook op. Meteen maar van alles en nog wat meer meegenomen. Terug blijk je dan toch nog een en ander vergeten te zijn.,maar ach, het is vakantie. Na het eten weer een nieuw wasjes aangezet. Het onderlaken moest nog gewassen worden. Toen was het weer zwembad tijd geworden. Na een middagje zo een water nog even snel wat ontbrekende boodschappen gehaald als eieren, de beloofde salami en nog wat gehakt was het tijd om de was van de lijn te halen. Annet was inmiddels ook terug van het zwembad en we konden met het eten beginnen. Ondertussen meldde Coen zich ook even vanuit Frankrijk. Ze hadden hun overnachtingsplek bereikt en moeten morgen nog een vierhonderd kilometer tot de camping. Dat wordt een middagje helpen met opbouwen 🙂

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.