Verhuizing

Vanmorgen vroeg zijn de overburen vertrokken. Al snel kwam Coen hulp halen om de caravan te verplaatsen. De buren hadden hem in de rijrichting klaar gezet, dus ik heb hem achter mijn auto gehangen en tegenover slobberbroekie gezet. Netjes achteruit ingeparkeerd zodat de stalling heb ook weer netjes aan kon haken. Toen de hut van Bep aangehaakt en naar de nieuwe plek gesleept. Die op zijn plek manoeuvreren was nog een klus, maar de buurman hielp liever dan dat hij ons over zijn plek liet rijden 🙂 Snel stond hij weer. Nu kon wel het serieuze opbouwen beginnen. Even geholpen met de voortent en de luifel. ik inbeelden nog een laatste was aangezet. We laten straks als netjes schoon achter. Nog even een uurtje naar het zwembad en daarna naar Taj Mahal voor het avondeten. Weer heerlijk gegeten, hoewel de bediening nu een beetje te wensen over liet. Menukaarten werden op tafel gesmeten en een vraag over pittig en kruiden, leidde tot veel misverstanden. Misschien had het te maken met het feit dat hun wc’s stuk waren… Na het eten nog even naar Dino geweest voor een ijsje en toen weer naar de camping.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.