Aquadiver

Voor de laatste complete dag die we met Colin hebben zijn we naar Aquadiver gegaan. Eerst even snel boodschappen gehaald voor het ontbijt en voor in het park. Drinken en broodjes mee in de koelbox gedaan en op weg. Bij Aquadiver was het nog niet druk en weer waren al snel binnen. Plekje gezocht en meteen in de rij voor de bootjes achtbaan. Die was nog dicht, maar de rij begon al te groeien. Meteen doorgegaan met andere beruchte rijen die nu meevielen en al snel hadden we al een boel gedaan. Tijd om het golfslagbad te bekijken. En zowaar begon dat ook al snel. Met Colin in de water fall bijna het kussen geraakt 🙂 Lekker onze meegebrachte broodjes en drinken genuttigd en weer verder met waterpret. Tegen het einde van de middag werd het weer tijd om te verkassen. Nog wel even voor Colin een tweede keer toegang geregeld voor gereduceerd tarief. Dan kan hij later met Monique en Ria nog een keer. Ook die prijs is flink omhoog hebben, maar nog altijd een stuk goedkoper dan een normaal kaartje. Terug op de camping nog even lekker bijgekomen en de restjes opgegeten. Na het eten is Annet nog met Rebecca het dorp in gegaan om gebakjes te eten. Ik ben Coen gaan helpen met de decoder waar we de rest van de avond wel mee bezig zullen zijn.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.