En inpakken maar weer…

De laatste dag Spanje. Ergens vanmiddag komen Monique en Ria aan om morgen het stokje over te nemen. Vandaag dus zo veel mogelijk inpakken en op orde brengen om de boel een beetje netjes over te dragen. Annet combineerde de ochtend boodschappen met het weer inleveren van haar fiets. Dat ging nog lastig om, want de verhuurder bleek het vergeten te zijn. Na wat knorrige telefoontjes van de camping, kreeg Annet de borg van hen terug. Aan het einde van de dag stond de fiets er nog steeds… Later op de dag zelf nog wat drinken gehaald voor onderweg en de camping afgerekend. En toen was het wachten op de dames. Tegen zessen kwamen ze aan. Eerst even bijgekomen en toen op verzoek van Colin met z’n allen naar de pizza per meter. Nadat we daar lekker gegeten hadden zijn we weer terug naar de camping gegaan waar Monique en Ria hun tentje op gingen zetten. Toen dat stond was het bedtijd geworden.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.