Sarlat-la-Canéda

Vanmorgen eerst maar voor het ontbijt gezorgd. Daarna alle laatste dingen in de auto gezet, nog even gedoucht en iedereen gedag gezegd. Even over tienen reden we de camping af 🙁 Op ons gemak richting de Franse grens, waar de file ellende begon. Gelukkig was het de file voor de tolpoort en zodra dat uitwaaierde konden we zo naar er rustige telepeage poortjes gaan. Gelukkig heeft het gros van de mensen nog niet zo’n kastje. Daarmee omzeilde we een hoop drukte. Twee stops later begonnen weer aan het laatste stuk naar Sarlat-la-Canéda. Annet reedt nog steeds, waardoor ik via de F1-app de race op de hungaroring een beetje kon volgen. Ook mams hield me via SMS op de hoogte 🙂 Helaas wist Max het met niet het hangen met zijn handen, maar een tweede plaats is prima! Het hotel was snel gevonden en we waren ook zo ingecheckt. De man van de receptie had nog een kaart van de omgeving voor ons een twee goede restaurants. Na de spullen op de kamer gebracht te hebben, zijn we naar het historische centrum gelopen. Het bleek een erg mooi strand te zijn met, voor Annet, een overvloed aan winkeltjes. We kwamen ook nog dicht geniet bij een cache om die even mee te pikken. “La Cité de Sarlat” was snel gelogd. Het aanbevolen restaurant dat ons wel leek bleek pas een uur later open te gaan en dat was ons te lang wachten, dus hebben we iets anders gevonden. Nadat we rustig gegeten hadden een nog een lekker toetje genomen hadden, zijn we via een omweg door het stadje weet naar het hotel gelopen. Lekker douchen en bijtijds in bed gekropen. Het was best weer een actieve dag geweest.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.