En weer terug en weer terug en weer terug…

Brugge was leuk! Vanmorgen nog zitten dubben wat nog te doen. Besloten om nu maar gewoon naar huis te gaan. Even rustig ontbeten en de spullen weer in de auto gedaan. Nog even vol getankt en vervolgens via de directe route terug richting huis. Eerst even naar mijn moeder gegaan. Die bleek zien in bed te liggen! Samen even geholpen om haar bed opnieuw op te maken. Toen ze weet een beetje op de been was knapte ze wel weer op. Na een paar kopen thee ging het beter. Toen nog heel even langs, huis om de vissen te bekijken en vast een tas achter te laten. Mijn groepje maingano’s bleek gedecimeerd 🙁 Daar kon ik er nog maar twee van vinden 🙁 Van de week nog maar eens op mijn gemak de bak schoon maken en beter kijken. Vervolgens naar Hillegom. Daar vinden we ook een zieke kip in bed. Auto uitgepakt en Annet begon meteen aan de was. Dan ontdek je dat je eigenlijk het enige dat je thuis had willen doen vergeten bent… Ik wilde het boekje van het Westerborkpad meenemen… Voor het gemak hebben we maar aroi laten komen en na het eten ging Annet nog even wandelen in het duin met Marina. Ik ben toen nog even Pokemons van vangen in de buurt. Die schaduw dingen lukken me nog niet 🙁 Meer oefenen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.