Meppel -> Hoogeveen

Vanmorgen weer de fietsen achter op de auto gehangen en naar koekange gereden. Daar de fietsen neergezet en door gereden naar Hoogeveen. Daar de auto neergezet bij het station en met de trein terug naar Meppel gegaan. Daar begonnen we dan aan Westerborkpad etappe 25. In Meppel was een of andere jaarmarkt bezig. Nog ergens een kop koffie gedronken. Dat bleek een of andere kunst stichting te zijn. Doorgelopen naar koekange. Daar de fietsen gepakt om naar Hoogeveen te rijden. Gezien de omstandigheden hebben we besloten om morgen niet weer terug te fietsen en het stuk voor de derde keer nog een keer te lopen ook. Deze fietsen we dus maar. Onderweg nog een cache kunnen loggen. Deze had een gigantische logrol en had ook graag iets meer dan TFTC. Bij station Hoogeveen de fietsen weer aan de auto gehangen en naar het hotel gereden. We werden nog gewezen op de gedateerde kamers en de beschikbaarheid van gerenoveerde kamers. Die waren echter ook meteen anderhalf keer duurder. We namen wel genoegen met wat we geboekt hadden. Dat bleek best een prima kamer te zijn. We waren het wel een beetje zat om weer op pad te moeten om iets te eten te zoeken, dus zijn er maar in het hotel gebleven. Dat bleek ook een prima keuze! Lekker kipfilet met teriyaki saus en lekker veel gebakken groenten. Verder nog frietjes, aardappeltjes en aardappelkroketjes. Erg lekker allemaal!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.