Lang zullen ze leven

Voor het eerst in weken weer eens wakker geworden in mijn eigen bed. Niet echt opgeknapt, want mijn neus liep nog steeds leeg. Ook de daarbij horende hoofdpijn was er. Toch maar in de actie gekomen om nog spullen op te ruimen. Als laatste de fietsdrager nog van de auto gehaald samen met mijn duiktas naar de berging gebracht. Onderweg naar Hillegom nog even de tank vol gegooid en door. Eerst samen naar Como en Co voor de lunch ter ere van de verjaardagen van Lisanne en Malin. Na de lunch nog even naar Hillegom om bij te komen en daarna naar de Engel voor het feestje van Guus. Dat werd gegeven in het gebouwtje van de lokale speeltuin vereniging. Een deel van de mensen die eerder op de dag bij Lisanne en Malin waren, kwamen we hier ook weer tegen. Guus was een beetje beduusd van de aandacht, maar wist zich kranig te houden. Na dat feestje weer naar Hillegom terug.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.