De laatste vrije dag

De laatste vrije dag is aangebroken. Niet eens meer een echte vakantiedag, maar een “gewone” zondag. Annet ging vroeg aan de slag. Die wilde vast wat werk email wegwerken om niet meteen de hele maandag door een berg ongelezen post heen te moeten spitten. Daarna zouden we haar nieuwe laptop verder in gaan richten. De mail nam echter wel erg veel tijd in beslag en na een rondje Pokémons vangen, was ze nog steeds bezig. Tegen het einde van de middag kon ze zich losweken, maar toen was er niet echt veel tijd meer voor die laptop. Dat is niet even iets wat je in vijf minuten doet. Andere keer dan maar. Ik ben de tomatensoep maar gaan maken en we hebben lekker simpel soep met brood an wat gebakken patat gegeten. Morgen weer aan de bak 🙁

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.