Alsof je niet bent weggeweest…

Bwehhh, de wekker ging weer eens 🙁 En dan op een vroeg tijdstip 🙁 Snel in de actie en in de auto gestapt voor een fijn stukje rijden… Naar Houten weer eens… Het is vanuit Hillegom toch wel een flinke rit. Onderweg viel het allemaal mee. Niet iedereen is al terug van vakantie denk ik. Zonder al te veel problemen kon ik het parkeerterrein op en het gebouw in. Alle autorisaties werkten nog, ik ben nog in dienst 🙂 Bij de receptie een portofoon opgehaald en richting mijn werkplek gestrompeld. Daar aangekomen was het alsof je niet bent weg geweest. De paar collega’s die er consequent zitten, zaten er nog net zo als toen ik vier weken geleden weg ging. Ik hoop dat ze in de tussentijd wel elders geweest zijn 🙂 Gisteren had ik al wat overduidelijke spam-mail weggewerkt, dus de bak was al wat leger. Honderdachtenveertig in plaats van over de vierhonderd. Het ochtendgebed was wel even gezellig om even over de vakanties bij te kletsen, maar ook dat was eindig en al snel zat ik weer achter mijn laptop mail weg te werken. En natuurlijk was het ook noodzakelijk om al mijn wachtwoorden weer opnieuw te zetten. Ik kan vanavond meteen mijn stand-by dienst beginnen, dus het is wel even van belang dat ik gewoon overal bij kan.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.