Sprinten

Vandaag mocht ik direct weer naar Apeldoorn voor de nieuwe sprint start. Joepie! Vanwege werkzaamheden aan het spoor bij Naarden, reed de reguliere intercity niet meer en zou ik via Utrecht moeten wat vijf keer overstappen zou worden 🙁 Een andere optie was de intercity naar Groningen en dan vanuit Zwolle de bus terug naar Apeldoorn… Dat was slechts twee keer overstappen, maar wel twee en een half uur reizen! Die dan maar… Aan de Badhoevelaan was de nieuwe bushalte in gebruik. Op Schiphol even opletten dat ik naar het goede perron ging en in de trein lekker de rest van mijn email doorgewerkt. Ondanks de vertraging, was ik net op tijd voor de bus en weer een half uurtje later stond ik bij de Fauststraat. Daar kon ik weer rustig verder tikken. Snel was het tijd voor het team-overleg en aansluitend de start van de nieuwe sprint… Met een beetje mazzel kan ik vandaag quitte spelen wat betreft reistijd en werktijd 🙁 Na alle overleggen was het inmiddels pauze en ben ik nog een rondje gaan lopen. In de middag een begin gemaakt met het aanzwengelen van alle klusjes die ik nog had en heb. Al snel werd het weer tijd om de boel in te pakken en de bus richting Zwolle weer op te zoeken. Dat ging allemaal prima en al snel stond in op het station te wachten op de intercity. Die aansluiting verliep ook goed en hij was lekker leeg. Ik kon nog lekker rustig door rommelen voor mijn werk, tot er in Almere een of andere Aziatische dame binnenkwam die in rap Aziatisch aan de telefoon aan het kleppen was. Niet zo hard dat je er iets van kon zeggen, maar toch nog best irritant… Volgende keer maat weer een stilte-coupé opzoeken. Op Schiphol, na weken, me maar weer eens laten verleiden door de Burger King 🙂 Rustig mensen zitten kijken terwijl ik van mijn hamburger genoot. Bijna iedereen heeft wel haast op de een of andere manier. Verder lopen er ook diverse verschillende bewakingsdiensten rond. Die zien er allemaal een beetje anders uit, maar weer genoeg om te denken dat ze bij elkaar horen. Afgezien van de marechaussee dan, dat zijn wel de enigen die, zwaar, bewapend rondlopen. Toen alles op was, naar het informatiebord met de bussen gelopen om te zien dat mijn bus over een minuut of tien zou gaan. Door de ommelandse reis vandaag, moest ik wel nog even wat saldo aanvullen om thuis te komen! Niet vergeten te declareren! Bij de AH uitgestapt om nog wat inkopen te doen voor Annet die vanavond zou komen en doorgelopen naar huis. Op een van de Pokéstops zat nog een reiger uit te rusten 🙂 Net of hij er echt op hoorde 🙂

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.