De bunker

Vanmorgen samen wakker geworden en het ochtendritueel uitgevoerd, dus opstaan, douchen, eten.drinken, inpakken en op weg naar het werk. Het was nog steeds erg rustig op de weg en al snel was ik bij de “bunker” en liep ik een, ook erg rustige, afdeling op. Geen hond te zien! Een half uurtje later nog een bakkie gedaan met Roel, mijn vorige manager. Even bijgepraat over van alles en nog wat en een oude GPSr gekregen van hem. Hij deed er niets meer mee en zou hem anders gewoon weggooien… Beetje zonde. Ik kan er nog wel iemand blij mee maken denk ik. Daarmee vergat ik wel in te bellen in het ochtendgebed 🙁 maar heb daar ook geen kattebelletjes van gekregen. Verder door de mail spitten. We komen nu bij de mailtjes waar echt daadwerkelijk actie op moet worden ondernomen. De kloon van onze ipa-probleemkind is gemaakt en onder een andere naam in de lucht. Daar kan ik nu weer stap voor stap IPA op gaan zetten om te zien of die dezelfde problemen geeft… Ook moet ik wat spannende dingen doen om een SSL-certificaat voor onze wikiserver te kunnen krijgen… Dat kostte weer een groot deel van de dag. Veel mailen en andere dingen regelen om verder te kunnen met wat we willen.Aan het einde van de middag was ik het weer zat. Het lijkt er ook op dat het buikloop virus me aan het inhalen is 🙁 Ik hoop dat het hard doorrent… Onderweg naar het dorp nog even langs een andere vriend uit een kort verleden: de döner 🙂 Daarna maar aangesloten bij de “Legenday Raid Hour” tussen 18:00 en 19:00 waar dan een Rayguaza als “Tier 5 Boss” optreedt… Ik heb nog veel te leren 😕 Ondanks dat kon ik drie van de vier Rayquaza’s binnenhengelen 🙂 Thuis kreeg ik niet veel rust. Het sms-en van incidenten, wat een tijd niet heeft gewerkt bij mij, werkt weer… En ik mocht twee incidenten gaan behandelen. Gelukkig was het niet al te laat en niet al te ingewikkeld. Het voordeel is dat ik wel weer een uurtje “werken in standby” kan declareren. Truste!

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.