Deoxys

Wat lag dat bed heerlijk 🙂 Die rot wekker gooide roet in het eten 🙁 Ik had mijzelf al een uurtje meer gegeven vandaag, omdat ik toch van plan was om thuis te werken, maar ook nu was het moeilijk om er uit te kruipen. Gelukkig hoefde ik geen rekening te houden met reistijd 🙂 Dat stukje vanaf mijn bed naar mijn “kantoortje” is goed te doen. Door de vakantie ben ik wel een aantal parate zaken kwijt 🙂 Dus moet ik me eerst maar weer eens goed inlezen in het IPA verhaal om geen fouten te maken die niets met ons probleem te maken hebben. Na het ochtendgebed lekker aan de gang gegaan. Ook de certificaten vereisen een aandachtige benadering. Tegen de lunch even een paar broodjes gemaakt en opgegeten en na de lunch nog even een pauze wandeling gemaakt 🙂 Gisteren op de valreep nog twee invites kunnen krijgen voor een ex-raid bij “Het Zebrapad”. Ook kwam er nog een mailtje van PADI binnen. Ik kreeg het verzoek om mijn adresgegevens te bevestigen zodat ze mijn een “Membership Achievement Award” kunnen sturen. Ik blijk inmiddels vijfentwintig jaar lid te zijn! Ik ben benieuwd waar ze me mee gaan verrassen. Na nog een middagje knutselen, werd het weer tijd om er een eind aan te brijen. Op naar mams. Daar nog een onderzoekje gedaan naar het eventueel weglekken van water. Maar afgezien van een klein gaatje in de rekbare slang, was het grote waterverbruik van het afgelopen jaar nog steeds niet verklaard. Vandaag toch maar de gang naar de Patatza(a)k ondernomen 🙂 Ook dat was al weer lang geleden. In de avond weer naar huis terug gegaan en met een fijne hoofdpijn op de bank geploft. Straks maar met wat aspirine in mijn bed gaan liggen lezen.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.