Weekend, maar dan anders…

Vrijdag. De eerste na de vakantie. Colin is nog in Spanje, dus ik hoef niets te regelen. Naar mams gegaan en lekker ontbeten. Ook de tuinslang opgeruimd en de buitenkraan weer afgesloten. Toen weer naar huis en lekker gelezen tot mij boek leeg was 🙂 Toen gekeken wat er nog voor opgenomen films stonden. Kennelijk had ik Independence Day: Resurgence opgenomen. Dat bleek een vermakelijke remake te zijn van de eerste. Niet echt een vervolg, maar een herhaling van zetten met andere mensen… De goeien winnen uiteraard weer 🙂 Na de film nog even naar Zandvoort aan Zee voor een bak kibbeling. Ook een gewoonte die ik vier weken heb moeten missen… Ik ben eigenlijk wel een heel erg gewoontedier… Ook nog een bakje extra meegenomen voor mams en dat op de terugweg nog even langs gebracht. Toen naar huis. Spullen in gaan pakken en dan naar Arcen. Een weekendje bij Esther en Hans bijkomen.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.