Arcen

Wakker geworden in Arcen. Rustig blijven liggen om van de rust te genieten. Geen vliegtuigen, geen buren, niets. Niet dat ik daar normaal echt last van heb, maar je neemt het toch waar. Na het ontbijt lekker op de bank gehangen tot het een klein beetje droger leek te worden en ik op pad ging om een nieuwe serie geocaches in de buurt te loggen. De eerste leek vrij eenvoudig net buiten het park te liggen, dus op pad. Al snel bleek die eerste niet vanaf de uitgang bereikbaar. Het “pad” op de kaart bleek de rand van een maisveld te zijn, maar met een hek… Dus maar netjes omlopen via een andere cache op de route. Het werden, in volgorde: Arcen #10, Arcen #9 en Arcen #8. Alle drie petflessen in wording, dus de kleine buisjes met dop. Ondertussen begon het afwisselend harder en zachter te regenen, maar gelukkig zat ik met de bui lekker onder de bomen, dus had ik daar niet al te veel last van. Na de derde werd de rest wel ver weg, dus ben ik weer terug gegaan naar het huisje om op te drogen. Lekker zitten lezen en ‘s avonds naar Venlo gegaan om met stokjes te eten.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.