Aaahhhh…

Als een blok geslapen. Vannacht wel een keer wakker geschrokken, waarbij alles me aanvloog, maar gelukkig kon ik snel weer rustig verder slapen. Vanmorgen dan weer lekker ontbeten en verder rustig zitten lezen met uitzicht op de tuin. Over de rand van mijn boek, kon ik genieten van de diverse vogeltjes in de tuin. Een enkele mus, veel kool- en pimpelmeesjes, een paar boomklevers en ook een paar eekhoorns 🙂 De muizen laten we maar voor wat het is. In de middag nog even Duitsland in om te tanken. Tweeëntwintig cent per liter is toch wel interessant. Zeker als je tank bijna leeg is. Er werd met het avondeten nog steeds op mijn getekend, dus ga ik me daar ook nog mee laten verwennen. Na net eten de boel inpakken en weer naar het westen afreizen. Morgen begint de werkweek weer.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.