Standbyebye…

Vannacht weer slecht geslapen 🙁 Zelfs mijn eigen bed hielp niet. Die stand-by hakte er weer in. Ik kan het vaak “laten” tegenwoordig, maar op sommige momenten heb ik er weer erg veel last van. En het lijkt dat dat dan erger is dan normaal. In de actie maar gewoon en zo snel mogelijk zorgen dat we acht uur gehad hebben. Dan eindigt deze dienst weer. De rit ging op de automatische piloot. Er was weinig drukte op het vroege tijdstip, dus zonder al te veel gedoe weer in Houten aangekomen. De afdeling was al lekker druk… Zegge en schrijve één collega. En dan te bedenken dat er een hele strijd heeft plaats gevonden over wie op welke plek zou mogen zitten… Tegen de middag waren er wel iets meer, maar echt druk was het nog steeds niet. Op zich niet heel verkeerd. Een mooie balans tussen eenzaamheid en overbevolking. Na de pauze was er zelfs een vijfde collega op komen draven 🙂 Ondertussen een beetje bij gelezen hoe de freeipa installatie in zijn werk ging, geconstateerd dat ik niet meer in de test omgeving kan en gezwoegd op het formaat van die SSL certificaten 🙁 Na gedane arbeid is het weer snel op huis aan. Ik zag dat op maandag de Krav Maga lessen om zeven uur begonnen in plaats van de acht uur op donderdag, dus ben ik maar even snel langs huis gereden om mijn tas op te halen. Daarna naar mams. Na het eten naar de Krav Maga training. Voor het eerst op de maandag met enkel de beginners. Ten minste… De hele club was aanwezig… Op een enkele na die moest werken of nog vakantie had. Dus meteen weer vol aan de bak. Die natte-krant-conditie van me, speelde al snel weer op. Ook zag ik weer kans om een flinke knal op te vangen met mijn – net genezen – rib… Was ik maar gaan darten of zo 🙂 Geen rustige start dus, maar vol er in! Na een afmattende training kon ik gelukkig gewoon in mijn auto vallen om naar huis te tuffen. Thuis nog even de laatste spullen opgeruimd die nog door het huis zwierven en nog even met een koelelement op mijn rib naar de televisie zitten kijken: Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.