Halifax NA 347

Omdat ik gisteren weer tot mijn breekpunt getraind had, had ik weinig moeite met in slaap vallen. Mijn maatjes zorgen wel dat ik de kantjes er niet afloop. Dat in combinatie met de vier weken lanterfanten in de vakantie, hield dan wel weer in dat vanmorgen mijn hele lichaam pijn deed (gaan darten??). Toch maar gewoon in de actie gekomen en gezorgd dat ik vóór zeven uur op de dijk zat. Dan kan ik nog de korte route nemen die tussen zeven en negen uur verboden is. Ook vandaag ging de reis naar Houten probleemloos. Met een frisse blik op dingen, kon ik nu vrij snel de SSL certificaten installeren, dus dat was een klusje gedaan. Daarna heb ik me weer op FreeIpa gestort. Richting de lunch was ik zo ver dat ik kon testen. Helaas gaf deze kloon dezelfde problemen 🙁 Of misschien wel gelukkig, want dat betekend dat het iets structureels is en geen tikfoutje ergens. Maar wat het dan is??? Na de lunch was mijn hoofdpijn dusdanig vervelend geworden dat ik besloot de middag maar vrij te nemen om lekker uit te waaien. Ik had nog een doel in de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Er staat een monument voor een in de oorlog neergestorte Halifax die voorraden kwam droppen. Dat was net een lekker wandelingetje vanaf Oase. Er schijnen nog stukjes vliegtuig te liggen, maar die zul je zonder metaaldetector niet kunnen vinden denk ik. Toch even rondgekeken, maar zonder iets te vinden. Na even lekker gezeten te hebben, ben ik weer terug gelopen naar de auto. Onderweg naar huis nog even boodschappen gedaan en thuis verder gekeken naar The hobbit. Ondertussen de groene salade opgepeuzeld en het bakje ananas als nagerecht. Zo meteen nog een mini-magnum en dan vroeg naar bed. Mijn geteisterde lichaam rust gunnen. Was ik maar postzegels gaan verzamelen of zo 🙂

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.