Lekker hoor!

Voor het eerst in tijden een keer de hele nacht rustig doorgeslapen. Een half uurtje voor de wekker wakker geworden en eigenlijk wakker genoeg om meteen maar in actie te komen. Geen getreuzel, maar meteen aan de bak. Douchen, brood maken, zelfs een broodje gegeten en in de auto naar Houten. Hoe vroeger je op de weg zit, hoe rustiger het nog is. Volgende week is “onze” schoolvakantie ook over, dus kan het weer wat drukker zijn. We gaan het zien. Voorlopig even het nieuwe SSL certificaat gecontroleerd en verder gegaan met de binaire speurtocht naar het freeipa probleem… Omdat het langzaam maar zeker toch een meer AIX/sudo probleem lijkt, zonder al te veel hoop, een case bij IBM gelogd. De rest van de dag gezocht, gezocht, gezocht… Toen de eerste reactie van IBM… Wilt u een snap opsturen 🙂 Standaard 🙂 Had hem eigenlijk wel direct met het loggen van de case meteen kunnen toevoegen. Er staat ook direct iets verontrustends in de vraag naar de snap: “I would like to sadly inform you that sudo is program which is provided AS-IS so without support, but i will try to check as much i can to help you with this issue. “. Dus ze dekken zich alvast in om geen oplossing te bieden 🙁 Aan het einde van de middag had is er genoeg van en ben ik de verwachte file ingedoken richting het westen. Het bleek toch nog vakantie-rustig te zijn en zonder enige vertraging hobbelde ik naar Zwanenburg voor een broodje döner. Tijdens het eten, kwamen er nog raid oproepen voor bij de molen en die kon ik op mijn gemakkie gaan doen. Tegen zes uur waren we daar met een hele club voor drie raids… Helaas had ik niet genoeg pasjes om ze allemaal te doen en de paar die ik kon doen leverde alleen maar ontsnappende Rayquazas op 🙁 Dus maar naar huis en me vast gemakkelijk gemaakt voor morgen. Lekker dagje thuis werken. Laptop vast aangesloten en nu lekker op de bank hangen. Beetje televisie kijken, beetje verder lezen, beetje weinig doen 🙂

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.