O what a night.

Vannacht weer onrustig geslapen. Een beetje brak wakker geworden, maar gelukkig bleef ik toch thuis werken. In Houten zit vandaag toch verder geen mens van mijn afdeling, dus is het zinloos om die reistijd op mijn hals te halen. Dus lekker in mijn badjas naar mijn laptop gehobbeld. Koffie en een paar broodjes er bij en tikken maar. IBM komt nog met wat ideeën, maar aldoor vergezeld van de “as-is” melding. Ik krijg nu wel een andere melding, maar dat is alleen een iets vriendelijker versie van de vorige melding. Geen echte vooruitgang dus. Maar in ieder geval wel een argument minder voor IBM. We voldoen aan de door hun voorgestelde versie… “And Now We Wait”… Ook maar een nieuw prive projectje gestart. Het vervangen van mijn interne laptop HDD door een SSD. Stap één: uitzoeken en bestellen is gelukt. De zoektocht naar sudo levert nog steeds niets op en ik houdt het maar voor gezien deze week. De rest van de dag nog wat administratie bijgewerkt en toen het weekend in gegaan. Op bezoek bij mams geweest en na het eten weer gaan trainen. Mijn lijf wilde nog niet helemaal meewerken 🙁 Ik had maandag echt te veel van mezelf gevraagd. Gelukkig was het nu iets minder intensief en meer op techniek, dus dat was een beetje bijkomen. Liza was er ook weer en ik mocht weer proberen een meisje te slaan… Blijft lastig… Tegen Marcel ging het makkelijker. Die pakt gewoon echt aan en is ook wat minder breekbaar. Maar toch konden we goed sparren. Na de les haar nog even langs huis gebracht en weer naar huis. Nu nog even lekker op de bank hangen en zo naar bed. Wat zal dat bed weer lekker liggen!

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.