Short Stay Beilen

Dankzij de training gisteren, lekker snel in slaap gevallen. Wel een paar keer wakker geweest maar verder door kunnen slapen. Wel bijtijds wakker geworden, dus nog maar even wat gelezen. Toen geducht en naar mams gegaan. Later weer naar huis gegaan en mijn tas voor morgen ingepakt. Een wandeltas met fotocamera en het boekje van het Westerborkpad en een overnachting tas voor vanavond in Beilen. Ondertussen was het middag geworden en had ik wel weer eens trek in een pannenkoek, dus lekker naar Meerzicht gegaan. Lekker zitten eten en toen weer naar huis om op Annet te wachten. Die zou me om half drie ophalen om samen naar de Short Stay in Beilen te gaan, zodat we morgen op tijd aan de laatste etappe van het Westerborkpad konden beginnen. Die short stay bleek een verrassing. We hadden gewoon zonder veel na te denken een slaapplaats in de buurt gekozen, maar dat bleek een soort appartement te zijn. Compleet uitgerust met alle gemakken. Alleen het ontbijt moesten we zelf regelen, maar om de hoe zat een prima bakkertje… Het centrum was op loopafstand, dus daar zijn we lekker naar toe gegaan. Het was terrasjesdag dus een drukte van belang. Eerst ergens iets gedronken en toen naar de pizzeria. Lekker gegeten en daarna weer terug naar ons appartementje om lekker op ons terras te zitten. Er was een nespresso met voldoende cupjes en een waterkoker met voldoende thee, dus we hadden niets te klagen. We hadden ook nog een kat op visite, die we wel aldoor naar buiten moesten sturen 🙂

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.