Mozaiek

Vandaag lekker weinig te doen. Bijkomen van het Westerborkpad en de pagina afmaken. Het kaartje is nu compleet, alle verhalen staan er op. Alleen de foto’s lopen heel erg achter 🙁 Daar moet ik een keer tijd voor maken. Vanwege het mooie weer en de aanwezigheid van diverse dahlia mozaïeken in de omgeving, zijn we even een rondje gaan fietsen. Het was de laatste dag en dat was helaas goed te zien. De meeste bloemen waren al ingedroogd en daardoor gekrompen, zodat de mozaïeken niet meer zo mooi vol waren, maar als je niet te dicht bij kwam, was het nog goed te zien allemaal. Via de supermarkt weer terug en vast de voorbereidingen voor het avondeten gedaan. Wat op een rustig dagje leek, was inmiddels uitgegroeid naar diverse mee-eters 🙂 Ook de nieuwe laptop van Annet nog even verder ingericht en gezorgd dat wat dingen beter werkten. Alle afbeeldingen en documenten  van de oude naar de nieuwe gezet en van die oude nog een laatste backup gemaakt. Die kan nu “weg”. Ook nog even het slagveld van de brandmelders proberen te redden. Die waren van de week midden in de nacht afgegaan vanwege lege batterijen, maar het verwijderen was niet helemaal langs de bedoelde weg gegaan en een van de twee was redelijk stuk gegaan… De andere kon ik nog wel redden en hing weer snel met zijn nieuwe batterij, maar die andere moet vervangen worden. Zelfs de montageplaat was van de muur los gekomen.  Na het eten nog een rondje gelopen en toen was het weer bedtijd geworden. Warm, benauwd en zweterig…

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.