Nieuwe klusjes

Hoewel mijn wekker vanmorgen het laatste ging, was ik als eerste in de actie en op weg. De rest treuzelde nog. Ik moest dan wel het verste rijden om op mijn werk te komen en de vakanties zaten er weer op, dus de verwachting in het verkeer waren hoog gespannen. Het was inderdaad merkbaar drukker, maar het leverde nog geen problemen op. Het weggedrag van iedereen liet wel te wensen over. In de vakantie is kennelijk iedereen vergeten hoe het ook alweer moest. Desondanks, zonder problemen in Houten aangekomen. En ik was niet eens de eerste of de enige! In de loop van de ochtend kwam zelfs onze chapter-coach op locatie! Ik kon weer verder met de sudo speurtocht. WAAROM doet dat niet wat we willen op twee specifieke machines en waarom help IBM niet mee? Na het werk eerst even boodschappen gedaan en toen naar mams. Lekker gegeten en het weekend en beetje doorgenomen. Daarna via een Pokémon raid maar huis. Mijn lichaam deed nog te veel pijn om al weer naar krav maga te gaan. Nog even rust gunnen en dan donderdag weer. Ook de extra zonnepanelen en de nieuwe SSD binnen, zodat ik weer kan klussen. Helaas is mijn SATA adapter zoek, dus moet k dat nog even een nieuwe voor bestellen. De zonnepanelen moet ik nog even aan een dag solderen en dan zien wat de opbrengst is. Dit zou voldoende moeten zijn! Dan ook meteen de serie Zener diodes vervangen door één enkele om verschillen in toleranties te voorkomen. Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.