Benchmark

Vannacht nog door het huis lopen gillen van de kramp. Even uitrekken en pang! Kuit stond in brand. Door het huis strompelen om de kramp er uit te krijgen en met angst en beven weer gaan liggen, vooral niet uitrekken! Vanmorgen weer alles ingepakt en naar Houten afgereisd. Het wordt langzaam maar zeker drukker op de weg en ook op het parkeerterrein… Ik kon niet eens op mijn reguliere plekken parkeren! Op 2B bleek dat ik weer de eerste was en in de loop van de ochtend bleef ik dat ik de enige bleef… Misschien de woensdag maar als thuiswerk dag gaan hanteren. Om nu drie kwartier te rijden om de hele dag in mijn eentje te zitten… We graven verder in de sudo problematiek. Dat het minder met ipa te maken heeft begint steeds duidelijker te worden. Het probleem is daar wellicht wel door getriggerd, maar ergens lijkt het sudo verboden te worden om iets te doen met lokaal onbekende gebruikers… Na een dag zoeken, was het weer rij dom naar huis te gaan. Dit keer via de reisboekenwinkel voor twee reisgidsjes. Een voor Marina en Annet over Andalusie en een voor ons over Madeira. Dat was nog een onderneming omdat de Amstelveense weg half open gebroken was en de Overtoomse sluis ook afgesloten was. De boekjes waren zo binnen, maar de thuisreis duurde even. Vanaf huis nog even op de fiets naar de supermarkt voor een salade en wat ananas. En dan meteen koffie, wat te snaaien en zo… Thuis lekker gegeten en mijn laptop omgebouwd. De HDD vervangen voor de SSD en tot mijn vreugde werkte alles als een zonnetje. Windows niest nog even wennen aan de andere disk ivm caching en zo, naar al snel werkte het als een speer! Vooraf had ik de snelheid van de oude disk getest. De snelheid van de nieuwe disk is ruim vijf keer zo snel! Windows start in een paar seconden. Programma’s starten razendsnel. Hopen dat ik daar niet te snel aan wen. Toen dan toch maar de was aangezet. De wasmand puilde uit. En toen kwam Monique Colin brengen. Die had ik drie weken niet gezien. Ze hadden de vakantie lekker rustig afgemaakt en waren ook weer veilig terug. Hij had zijn eerste dag op school al weer achter de rug vandaag.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.