Power!

Colin is er weer een mocht ook weer naar school vandaag. Hij was er traditioneel lastig wakker te krijgen 🙂 Snel zaten we weer in het ritme. Ik ging vast aan het werk. Toen Colin zo ver was, heb ik hem naar bushalte gebracht en ben ik weer thuis aan het werk gegaan. In de pauze even de nieuwe zonnepanelen op het weerstation aangesloten. Dansen met de nieuwe zener, gaf dat stroom in overvloed! De zener moet wel genoemd gaan worden. Dat is de volgende uitdaging. In de middag kwam er een forse hoofdpijn opzetten. Zo erg dat ik maar met een aspirientje in bed ben gaan liggen. Toen Colin uit school kwam samen met hem naar mams gegaan. Ik was weer een beetje opgeknapt. Na het eten weer snel naar huis en besloten om toch maar wel te gaan trainen. Na weer een zeer intensieve avond, bleek dat de goede keuze te zijn geweest. Ik was weer lekker leeg. Nu nog even bank hangen zo even douchen en dan lekker slapen.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.