Guus

Vanwege Colin zijn rooster, tegenwoordig ook op vrijdag vroeg op. Opgestaan, gedoucht, ontbijt en lunch gemaakt en hem bij de bushalte afgezet. Daarna doorgereden naar mams. Lekker ontbeten en gekletst. Toen weer naar huis en verder gerommeld met het SDL weerstation. Annet heeft Guus te logeren en vanwege de drukte die dat jong meebrengt, wilde ze dat graag alleen mannen. Dan kon ze zich helemaal richten op Guus, zonder zich nog druk te hoeven maken over anderen, dus begint mijn weekend wederom anders dan anders. Ik ben wel rond het middaguur even langs gegaan om samen nog een stukje te wandelen en een ijsje te nemen bij Pierre. Terug “thuis” was het weer tijd om Colin uit school te halen. We hadden wel weer trek in vis, dus samen naar Floor in Zandvoort gegaan, waar ik een lekkere portie kibbeling nam en Colin een portie vispatatjes. Toen we klaar waren, ook nog een portie meegenomen voor mams en dat nog even langs gebracht. Toen weer naar huis en lekker aan gerommeld. Na het eten kregen we nog een raid oproep en zowaar wilde Colin ook wel mee 🙂 Allemaal een Rayquaza gevangen en ik zelfs een shiny 🙂 Ik werd ter plekke nog lucky friends met Chananja, waarop die meteen om die shiny Rayquaza ging bietsen 🙂 Als lucky friends kun je die gunstig ruilen of zo. Colin is altijd de eerste gerechtigde, maar die vond het prima dat ik hem doneerde, dus Chananja ook weer happy! Nu verder lekker op de bank hangen.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.