Tuinlampjes

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan. Colin wilde al helemaal uitslapen en ik had eigenlijk nog genoeg klusjes in te halen. Van het bedenken van een koelsysteem voor een onderdeel van het SDL weerstation tot het leeg wassen van de wasmand 🙁 In de middag de tassen ingepakt en naar Hillegom gegaan. Daar bleek Guus er ook nog te zijn en die bleek erg onder de indruk van Colin. Dat was toch wel een uitdaging om zo maar even langs te lopen. Met wat hulp, kwam hij dan toch uit de hoek. En dat was wel nodig, want hij moest nog even eten 🙂 Aan het einde van de middag kwamen Luke en Danique terug van hun weekendje uit. Lekker gegeten met z’n allen en nu lekker rustig aan bijkomen. De lampjes in de tuin doen hun werk 🙂

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.