Zonsondergang

Colin had weer een D&D afspraak met zijn mede avonturiers, dus heb ik ik hem weer naar Hoofddorp gebracht. Deze keer weer een nieuw adres. Het is gelukkig wel allemaal bij elkaar in de buurt. Terug in Hillegom, was Annet nog bezig met het klaarzetten van wat spullen voor de verjaardag van Luke. Luke en Danique krijgen morgen de sleutel van hun nieuwe huis en zitten nu nog met z’n drieën in een klein appartementje. Voor de verjaardag had hij Annet haar huis gereserveerd 🙂 Nadat dat allemaal een beetje klaar stond, zijn we naar Panneland gereden om even lekker door de AWD te wandelen. Annet doet mee aan Steptember, dus die wilde even stappen maken! We zijn eerst naar Oase gelopen en hebben daar even lekker geluncht. Via een ruime omweg weer richting de auto gelopen. Ik dacht even langs de kruising met de vosjes en de ijsvogel te gaan, maar ter plekke herkende ik het niet echt. Nu zijn ze behoorlijk aan het verbouwen, dus misschien is het zo veranderd dat ik het inderdaad niet meer thuis kan brengen. Gewoon maar lekker via een grote boog verder gelopen. De stappentellers van mijn en van Annet begonnen ondertussen wel behoorlijk uit de pas te lopen… Het is gewoon de health-app op je telefoon en mijn telefoon, in mijn broekzak, telde bijna twee keer zoveel stappen als die van Annet in haar tas… Dat is dan nog lastig als je niet echt een plek hebt om zo’n ding bij je te dragen. Ik ben benieuwd wat de officiële stappenteller wordt. Terug in Hillegom was het nu afwachten op de visite. Hoewel we dat zelf ook soort van waren 🙂 Luke en Danique zwaaide de scepter. Langzaam maar zeker kwamen de genodigden binnen en hebben we lekker gegeten. Toen iedereen weer weg was, nog even het huis aan kant gebracht en kon ik afwachten op het signaal van Colin om hem weer op te halen. Dat heb ik toen maar via een berichtje nagevraagd, want dat afwachten was niets. Om negen uur hem weer uit Hoofddorp opgehaald en toen naar bed.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.