Herstart cursus

Nieuw schooljaar, nieuw rooster, nieuwe uitdaging 🙂 Annet moest vroeg naar haar werk en ik ben meteen ook maar opgestaan en vast aan het werk gegaan. Colin kon nog even uitslapen, maar die kwam ook al snel op gang. Tegen half negen zijn we op pad gegaan. Op tijd bij het Kaj Munk College aangekomen om hem af te zetten en zelf doorgereden.  In de auto even ingebeld in het ochtendgebed en al snel op de navigatie gezien dat de route naar Houten een grote file was 🙁 Omdat ik toch onderhand langs huis kom, ben ik daar maar afgeslagen om thuis te gaan werken. Dat was een stuk relaxter en voor ik op mijn werk zou zijn, had ik al van alles gedaan. Waaronder de was 🙂 Terwijl de koffieautomaat de koffie maakte, kon ik even snel de was in de machine gooien. Na het werk, weer naar mams. Colin was daar ook al aangeland. Mams weer eens lekker lasagne gemaakt 🙂 Na het eten, snel Colin naar Monique gebracht en snel naar huis voor weer een avondje python cursus. De laatste “virtual classroom” van dit blok. Gelukkig, want ik vond het eigenlijk helemaal niets. Volgende week nog twee dagen echte klas en dan op naar het volgende blok… Maar wat dat gaat worden, weet nog niemand ??? We gokken er op dat het niets gaat worden. We denken dat de baas zich een beetje verkeken heeft op dit traject. Als nel na de start, gingen dingen niet zoals het oorspronkelijke plan was denken we. Klaas, de projectleider van Cap-Gemini, weet in ieder geval nog van niets. Die is momenteel zijn mislukte vakantie aan het herkansen en hoop ons na terugkomst meer te kunnen vertellen… “And Now We Wait”… De cursus vanavond was een herhaling van alle types die we hebben gehad in python. Daar is opvallend veel van blijven hangen in de vakantie. Als oefening moesten we een rij van Lucas maken. Dat is een aangepaste vorm van de Fibonacci reeks. Dat lukte me wel. Welliswaar op de ouderwetse programmeer manier, maar het ging! Nu even aan de koffie en dan zo weer verder. Laterzzz!!!

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.