Geef nooit op!

Over de ochtend was weinig bijzonders te melden, anders dan dat het allemaal rustig verliep. Met een vroegte record zat ik in de auto. Ik hoefde niet eens te haasten om op tijd door de afsluiting te komen… Op de snelweg was het echter onwerkelijk druk ?!? Ik had verwacht ongeveer de enige te zijn, maar het was drukker dan een traditionele doordeweekse dag een uur later. We stonden zelfs met z’n vijven tegelijk voor de slagboom! Nooit eerder vertoond. Gelukkig was er nog parkeerruimte zat, dus daar was de drukte wel een beetje opgehouden. Na het ochtendgebed ging ik me storten op de tweemaandelijkse wachtwoord ronde. We mogen alle hoofd wachtwoorden weer wijzigen… Joepie! De procedure was op mijn oude laptop eindelijk een beetje gestroomlijnd, maar met het verhuizen naar mijn nieuwe… Weer één bak ellende… Het duurde weer even voor ik alles werkend had, maar tegen de lunch, kwamen alle wijzigingen door het systeem. Op het nieuws kwam ook nog een leuk berichtje 🙂 Het plan van KPN om XS4ALL op te heffen is op losse schroeven komen te staan na felle kritiek van de ondernemingsraad… Met name de opmerking “XS4ALL is gericht op mensen die kwaliteit zoeken, die veel van techniek weten, komt op voor privacy en internetvrijheid. Die kernwaardes botsen met KPN.” lijkt me hard aan te komen… In ieder geval is XS4ALL nog lang niet groen… Het gaat aangevochten worden tot de hoogste boom. In de loop van de dag ook nog in staat geweest om de eigenlijke probleem machine ook aan de praat te krijgen. Langzaam maar zeker ontdekken welke specifieke versies van welke specifieke programmas we moeten installeren om het delicate evenwicht van een werkend systeem niet te verstoren…Onderweg naar huis nog de hele rit met een collega aan de telefoon gezeten om de puntjes op de i te zetten. Halverwege de supermarkt, waren we er wel uit… Na de boodschappen lekker naar huis gegaan en nu lekker aanrommelen.

https://nos.nl/artikel/2300125-plan-opheffing-xs4all-op-losse-schroeven-na-felle-kritiek-ondernemingsraad.html

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.