Einde zomerstop

Annet was nog naar me toe gekomen gisteren. Die heeft een volle drukke week. Ze was wezen oppassen bij Luke en Danique. Vrijdagochtend gaat ze vroeg weg met de roeivereniging om te gaan roeien in Bremen. Gelukkig was er nog een momentje voor ons samen deze week. Vanmorgen ook geen haast gemaakt om naar min werk te gaan. Annet had al helemaal geen haast, omdat ze naar Hof van Sloten moest. Dat is naast het ex-Slotervaartziekenhuis. Te laat naar mijn zin dan toch maar op weg gegaan. Gelukkig vielen de files rond Utrecht mee. Alleen inderdaad de A12 was erg druk. Maar meer problemen had ik op het parkeerterrein… Dat was al redelijk vol. Toch plek gevonden en lekker aan het werk. Gisteren leken we alle problemen opgelost te hebben en verdere testen vanmorgen bevestigden dat. Toen weer een nieuwe uitdaging. Onze dba-ers konden opeens niet meer inloggen… Het zal ook niet… Maar gelukkig konden we dat samen ook oplossen. Het hele systeem is hyper gevoelig voor dingen die exact op de goede manier gedaan worden. Een beetje flexibiliteit zit er niet in… Dus documenteren… Alles stap voor stap vastleggen. Na het werk weer naar Only Friends. De zomerstop was afgelopen en we begonnen weer met goede moed. Hoewel… Veel afzeggingen al meteen en natuurlijk de zwarte schaduw van Edith haar ziekte 🙁 Jan hield zich groot, maar het verdriet was van hem af te lezen. Gewoon maar met goede moed begonnen. Leslie was er niet dus ik kon met anderen onder. Vandaag dus de eerste duik met Sterre. Die wilde graag spelen, dus met de diverse onderwater attributen heen en weer gegooid. Met name de bal vormt altijd een uitdaging. Tussendoor even snel weer cilinders gevuld en de tweede duik met Simon en Joerie. Die zijn een beetje anders ten opzichte van elkaar, dus dat was wel een uitdaging, maar ook dat lukte. Duik drie was vol, dus kon ik in die tijd het vullen inlopen. Daarna was het voor mij tijd om weer af te taaien. De bezetting wordt langzaam wat minder. In mijn volgende bila maar eens aangeven dat ik graag die vrijstelling voor vrijwilligerswerk wil gaan gebruiken, dan heb ik misschien gewoon de hele middag beschikbaar. Als ik dan ook data weer ga eten, kan ik de hele middag gewoon meedraaien. Eenmaal thuis kwam Colin ook weer en was mijn woensdag weer aan zijn einde gekomen. Truste.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.